dijous, 13 de desembre del 2007

LA MARATÓ DE TV3


Com cada any tv3 monta La Marató per recaudar fons per investigar sobre algun tipus de malalties. Aquest any esta destinat a les malalties cardíaques, estarà presentat pel Miquel Calçada (Mikimoto) i en moltes poblacions catalanes es faran actes per recaudar fons. A continuació detallem els que es realitzaran a Tortosa impulsats pel Campus Terres de l'Ebre de la URV.
El Campus Terres de l'Ebre de la URV se solidaritza amb La Marató amb l'activitat "El teu cor necessita que caminis". T'hi esperem " Posa't el mocador i vine a caminar".
La caminada per un circuit urbà a la ciutat de Tortosa es realitzarà el dia 16 de desembre entre les 10.30h i les 14h. La sortida serà del passeig central del parc Teodor González de Tortosa i l'arribada serà al pavelló firal de Tortosa.
A les 10.30 serà la concentració al passeig central del parc i fins les 11h hi haurà activitats de Tai-txi. A les 11h començarà la caminada acompanyats pels gaiters de l'Aguilot que a la plaça Alfons XII faran una actuació. Es continuarà fins la plaça del Dolors (Palau Abaria) on es podran escoltar contes, divertir-se amb jocs populars i veure l'actuació del pallasso "Moniato". Seguirem fins la plaça de la Immaculada (Remolins) on actuarà la colla de dibles "Lo Golafre". El recorregut finalitzarà al pavelló firal on es realitzarà l'acte de cloenda amb l'actuació de la coral l'Orfeó Tortosí, Preludi a Caro i el grup d'abanderats.
Durant els dies 11,13,14 i 15 l'alumnat del Campus Terres de l'Ebre farà difusió de l'activitat i vendrà mocadors, bolígrafs i globus identificatius amb la finalitat de col·laborar amb l'activitat i recollir les aportacions que la gent vulgui fer.
Crec que és important remarcar, ja que nosaltres dues som estudiants, que alguns alumnes de magisteri infantil col·laboraran en el conta contes del dia 16 i que alguns estudiants d'infermeria han elaborat uns tríptics informatius sobre les malalties cardíaques, juntament amb professores de la universitat i personal del departament de cardiologia de l'hospital Verge de la Cinta que també es reparteixen a la gent.¨
És important que tots col·laborem amb La Marató de tv3, ja que és per una bona causa, i com diu el lema: "El cor no avisa" i nosaltres afegim: "A tu també et pot tocar".

1 comentari:

Anònim ha dit...

A veure si porteu un tríptic d'aquests dels que parleu per a la biblio :-)