dimecres, 5 de desembre del 2007

De pont a pont i fem festa com casi tothom!!!

Som becaries però de pont no ens en perdem ni un, ens ho arreglem com sigui per fer festa, avancem hores, en retrassem, però els ponts els fem.
Que fara la gent aquest pont? Suposem que alguns aniran a fer la primera esquiadeta de l'any, d'altres aniran a coneixer algun indret desconegut, segur que a algun li toca anar a visitar a la familia, d'altres es quedaran a casa per començar a fer les típiques compres del Nadal, algun es quedarà a casa i descansarà simplement i una part en la que ens incloem ens passarem el pont estudiant, així que, ja em direu de que serveix fer festa de la feina si resulta que ja ens n'espera una altra en forma d'apunts per empollar.
Creiem que hauria d'estar prohibit ficar examens d'esprès d'un pont o d'alguna data festiva, és molt denigrant per al ser humà veure, sentir i notar com la resta de la gent esta de gresca menys tu.
Tot i això, hos direm un secret, si que hem d'estudiar, però no hos penseu que ens passarem tot el pont pringant, també tenim pensat disfrutar-lo una miqueta, cadascuna a la seva manera, perquè és lo que té ser dos blocaires juntes, que cada una té la seva vida i les seves pròpies aficions, i per tant cada una disfruta dels seus dies lliures com més li agrada, tot i que desprès ens juntem aquí i ho expliquem.
Com diu la dita: "al mal temps bona cara" i com diu la Carla: "no deixis mai de somriure".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això de fer tots els ponts és perquè teniu una "jefa" molt bona :-) jejeje

Aprofiteu-lo, hi ha temps per a tot: estudiar, sortir, comprar, xalar...