divendres, 30 de novembre del 2007

Els exàmens ja estan aquí. Noooooooo!!!!

Sí sí, ja estan aquí, ja no hi ha marxa enrrere, ha arribat el moment de comerçar-nos a penedir de no haver estudiat durant el curs, de no haver anat a totes les classes, de... bé de penedir-nos de tot allò que ens ha permès viure amb dignitat, però a casa no direm això, a casa direm que el temari és molt complicat, que la profe ens ha agafat en mania, etc etc, si suspenem la culpa mai és nostra, les coses clares.jeje.
Qui va inventar els exàmens? presenteu-me'l que li cantaré les 40.
Digueu-me de que serveix fer passar una mala estona a unes persones inocentes com som els estudiants. Tot comença la nit abans de l'exàmen, que és quan realment ens donem compte que l'exàmen està allí i encara no hem estudiat res, això provoca malestar general que desencadena en mals de cap, estres, mals de panxa, insomni, vaja, un infern, fins al matí que arribes a classe, et donen un paper o un munt, tots plens de preguntes i t'adones que tot allò que pregunten és lo que tu vas decidir no estudiar perquè no et semblava rellevant, ojo que són raros los profes fican exàmens eh, ja podrien ficar allò que ens hem estudiat.
I lo més graciós és quan surten les notes, perquè encara tenim esperances, esperances de que em pregunto jo? de que la profe hagi corregit els exàmens amb alguna copeta de més, de que hagin decidit ficar un aprovat general, de que...vaja suposo que és perquè ens agafem a la famosa frase de: "l'esperança és l'últim que és perd", però siguem rahonables, si no has estudiat i has deixat l'exàmen en blanc, com pretens aprovar.
Així que des d'aquí si algun estudiant ho llegeix, només donar-li ànims perquè passi aquesta època de la millor manera possible i que tingui clar que sempre ens quedaran les recuperacions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sí que els exàmens són un pal! però vaja... de moment s'ha de passar per aquí... Molts d'ànims!!! i a estudiarrrrrr

(No us donaré molta feina per a què no culpeu també a la "jefa" de que no heu ppogut estudiar!)

Anònim ha dit...

Hola Pili, que tal????

No sabia que tenies un blog tant xulo ehhhh, i tu vas i no m'ho diues, ai ai ai.

Així passem el rato, i desprès anem i suspenem eh,,, je je je.

Bueno, ens parlem, vagi bé.

Álvaro